Коктел мени

990 мкд

 • food-item

  Фалафел топчиња

  Топчиња од фалафел со тартар сос
 • food-item

  Мини бургери

  Минијатурни хамбургери
 • food-item

  Коктел скара

  Мешано месо на скара (топчиња од месо, коктел колбаси, раженчиња пилешки и свински, пилешки крилца)
 • food-item

  Коктел печива

  Микс од коктел печива и кифлички
 • food-item

  Коктел сендвичи

  Мини"Монте Кристо" и Кубански сендвичи
 • food-item

  Канапеи микс

  со зеленчук, сувомеснато, риба, намази
 • food-item

  Сувоменсната даска

  Комбинација од високвалитетни сувомеснати производи
 • food-item

  Млечна даска

  Комбинација од висококвалитетни сирења и кашкавали
 • food-item

  Десерт

  Мињони микс, крем бруле, чоколаден мус
 • food-item

  Безалкохолни пијалоци

  Џус - Bi-fruit
  Coca Cola
  Fanta
  Schweppes Bitter Lemon
  Газирана вода
 • food-item

  Алкохолни пијалоци

  Вино - Тиквеш
  Пиво - Скопско точено
  Ракија - Тиквешка лозова
  Водка - Smirnoff Red
  Џин - Finsbury
  Узо - Plomari

- вегетаријански артикли