Дома

Накратко

За клубот

Регент Клуб Ве поканува заедно да ги креираме Вашите уникатни настани, давајќи Ви Вам и Вашите гости неповторливи моменти.

Менија за

Настани

Менијата кои ги нуди Регент Клуб се одличен избор во разновидна интернационална кујна, исклучително за Ваше задоволство. Секое мени иима високо ниво  на квалитет и вкусноист, надминувајќи ги Вашите очекувања.

Повеќе

Резервирај

датум

Без разлика дали планирате семинар, деловен состанок или лични свечености, Регент Клуб ќе се погрижи да имате незаборавно искуство.
Специјални Барања